Kako se je vse skupaj začelo?
Vse skupaj se je začelo leta 2015, ko sta naša ustanovitelja Marko Šarc in Neža Spruk, želela širši javnosti predstaviti edinstveno 5-prstno rokavico za nego domačih živali. Rokavica je požela izjemen uspeh in izboljšala in olajšala nego več kot 5000 živali samo v Sloveniji. Tako se je rodila blagovna znamka Pawly in ustanovila prva ekipa sodelavcev, ki se je specializirala za prodajo izdelkov za hišne ljubljenčke in do danes pripeljala več kot 15000 izdelkov v domove pri nas in v tujini. Strast do dela in razvoja spletne prodaje je ustvarila nove znamke kot sta Shopstar in Kidstar, vsaka specializirana na svojem področju in nazadnje Netscroll, spletno mesto, kjer je na enem mestu zbrano vse le najboljše – za vse.

Prisotnost podjetja Maneks plus d.o.o. na evropskem trgu

Kdo smo danes?
Smo podjetje z mladim in motiviranim kolektivom, ki vsak na svojem področju iščemo nove in boljše rešitve v prodaji in spletnem nastopu. Naša strast je razvijanje in izboljševanje prodajne izkušnje na spletu, predstavitev novih izdelkov na našem trgu in razvoj lastnih izdelkov narejenih v Sloveniji.
Prisotni smo na 5 evropskih trgih, nagovarjamo več kot 30 milijonov strank in premikamo meje v spletni prodaji. Trudimo se približati, olajšati in izboljšati način kupovanja preko spleta. Zadovoljne stranke, ki se z veseljem vračajo v našo trgovino so naša največja motivacija, zato vedno naredimo vse kar je v naši moči, da vam svetujemo, pomagamo in odgovorimo na vsa vaša vprašanja.

Kakšna je naša vizija?
Želimo si pripeljati še več izdelkov v še več domov, ki bodo zboljšali vsakdan, povezali ljudi in živali in risali nasmehe na obraz. Želimo si približati inovativne rešitve in spletno nakupovanje vsem generacijam, zato upamo, da boste ostali v naši družbi!

Hvala, da ste del naše zgodbe in da smo mi lahko del vaše.

Podatki podjetja:
Maneks plus d.o.o.
Volčji potok 38, 1235 Radomlje

Identifikacijski podatki:
Davčna številka: 79204236
Zavezanec za DDV: DA
Matična številka: 6647740000
Transakcijski račun: 1010 0005 6170 076 ( Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
IBAN: SI56 1010 0005 6170 076 ( Banka Intesa Sanpaolo d.d.)

Kontakt:
Vsak delovnik smo vam na voljo med 8. in 16. uro.
Telefon: 051 414 752
E-mail: info(a)netscroll.si