DingDong, brezžični zvonec (zunanji brezžični zvonec in notranji sprejemnik)

23,90 (-23%)

Izberite količino:

1x 23,90 / kos
Najbolj popularno
2x 20,90 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 17,90 / kos PRIHRANITE 18,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 6 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek
 • Zvonec lahko enostavno namestite sami – brez vrtanja
 • Brezžična naprava za zunanje površine in notranja naprava, ki jo vključite v vtičnico
 • Zunanja brezžična naprava je odporna na vodo in sneg ter nizke in visoke temperature
 • 300 metrov dometa
 • 5 različnih stopenj glasnosti (od 0 do 110 dB)
 • Nastavite popolno tišino medtem, ko spite ali višjo glasnost, če slabše slišite
 • 60 raznovrstnih melodij za zvonjenje
 • Med seboj lahko povežete več zunanjih in notranjih enot
 • Moderen dizajn
 • Poda se k vsem vrstam hiš in objektov
 • Odlična izbira za stanovanja, delavnice, skladišča, kot SOS enota za starejše itd.
 • Paket vsebuje: 1x brezžična zunanja enota
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava

Zvonec ima dometa kar 300 metrov, zato je odlična izbira za vsak dom, delavnico, skladišče ali pisarne!

5 različnih jakosti zvoka – od popolne tišine do zelo glasnega zvonjenja, ki je primerno predvsem za tiste, ki slabše slišite.

Med seboj lahko povežete več naprav in jih namestite pri različnih vhodih na vaš objekt in v več sobah v stanovanju ali pisarni!

Najnovejši komentarji naših strank:

Anita E. 54 min ·
Imamo kar precej veliko dvorišče z apartmaji in gostilno in smo povezali vse komplet s temi zvonci in točno vem, kdaj pridejo gostje. Comment's image
Komentiraj Deli
(7)
Ivan G. 30 min ·
Dobra kvaliteta pa še ugodno za to, kar dobiš!
Komentiraj Deli
(12)
Kristina U. 16 min ·
Zelo zadovoljna Comment's image
Komentiraj Deli
(14)
Marjan T. 51 min ·
super je
Komentiraj Deli
(11)

Dodatne informacije

 • 1x brezžična zunanja enota, 1x notranji sprejemnik

 • Površino najprej temeljito očistite in počakajte, da se popolnoma posuši. Nato zvonec prilepite na izbrano mesto. Lepilo najbolje drži na ravnih in gladkih površinah.

 • 1x A23 (ni priložena) + 3x AA (ni priloženo).

 • Črna

 • Pridržite tipko za glasnost na sprejemniku (notranji enoti) približno 4 sekunde in prižgal se bo svetlobni indikator. Sprejemnik je zdaj v fazi vzpostavljanja povezave. Ko pritisnete tipko na oddajniku (zunanji enoti), se na sprejemniku prižgeta utripajoč svetlobni indikator in melodija. To pomeni, da je bila povezava uspešno vzpostavljena. Nastavitev melodije: Ko izberete melodijo, pridržite tipko za glasnost približno 4 sekunde in na sprejemniku se bo prižgal svetlobni indikator. Sprejemnik je zdaj v fazi "učenja" melodije. Ko pritisnete tipko na oddajniku, na sprejemniku prične utripati svetlobni indikator in istočasno igrati izbrana melodija. S tem sta izbor in aktivacija melodije zaključena.

 • Razdalja delovanja prenosa signala je odvisna od različnih dejavnikov: vremena, motenj radijskih frekvenc, prazne baterije oddajnika in fizičnih ovir med sprejemnikom in oddajnikom. Zvonca ne nameščajte na kovinske površine kot so železna vrata in drugo. Poškodovanega izdelka ne odpirajte ali popravljajte, ker obstaja nevarnost električnega šoka. Če niste prepričani, kaj storiti, prosimo izklopite napravo in se obrnite na našo podporo.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico.

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.